Att arbeta på VM Tarm a/s

VM Tarm är en attraktiv och inspirerade arbetsplats där vi vill skapa en dynamisk miljö med bästa möjliga förutsättningar för personlig utveckling, arbetsglädje och trivsel.

På VM Tarm arbetar vi ihop som ett team och levererar det vi lovar. Vi är cirka 250 engagerade, duktiga och flexibla medarbetare som gör detta möjligt.

Eftersom det är viktigt att alla medarbetare har hög kompetens, och är välutbildade, är utbildning och personlig utveckling högprioriterade områden för oss. På VM Tarm strävar vi efter att främja hälsan bland våra medarbetare.

Därför erbjuder vi bl.a. hälsovårdsförsäkring, friskvårdsbidrag till gymkort och cykelteam. Vi har en särskild seniorpolicy som syftar till att behålla äldre medarbetare.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du har möjlighet att få nyheter från VM Tarm a/s. Aalt du behöver göra är att registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken nedan.

Då är du säker på den senaste kunskapen, skickad direkt til din e-post. 

Prenumerera

​Kontakta oss

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klicka här för vägbeskrivning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Öppettider

Måndag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lördag og söndag

Stängd

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundanpassade tankvagnar i rostfritt stål och aluminium. Våra viktigaste värden är kvalitet, service och hållbarhet.

Över 60 års erfarenhet och en årsproduktion på 300 tankar.