Kemikalietankar

Våra kemikalietankar levereras främst i rostfritt eller syrafast stål och har optimerats med hänsyn till vikt, funktionalitet, livslängd och underhåll. Kemikalietankarna är byggda enligt gällande myndighetskrav. De levereras med relevanta godkännanden beroende på vilka produkter som ska transporteras.

Vi har mer än 25 års erfarenhet och en stor kundstock i de nordiska länderna. Därför har vi ingående kunskaper om kemikalietankvagnar för transport av många olika kemiska produkter. Under de senaste åren har vi arbetat intensivt med viktoptimering. Idag är våra kemikalietankvagnar förmodligen de lättaste i världen.

Bitumentankar

VM Tarm a/s lägger stort fokus på att tillverka bitumentankar med låg egenvikt, lång hållbarhet och låga underhållskostnader. Vi ger dig den bästa möjliga lösningen på både kort och lång sikt. Alla tankar är tillverkade i syrafast stål och kan godkännas för upp till 250 grader. Chassiramar, konsoler m.m. är tillverkade i rostfritt stål. Dessutom finns möjlighet till individuella anpassningar.

Vi har hög teknisk expertis och kan därför erbjuda en bitumentankbil som tillgodoser en mängd olika, föränderliga krav som ställs på en bitumentank. Bitumentankarna produceras i enlighet med gällande myndighetskrav och kompletteras av relevanta godkännanden.

Komposittankar

VM Tarm a/s erbjuder komposittank för transport av starka kemikalier. Tanken levereras i materialen FRP (Fiber-reinforced plastic) eller FRP+ (Fluor plastic inner layer, även kallat halar), som gör tanken mycket beständig mot extra starka kemikalier.

En komposittank är otroligt flexibel då den är mycket enkel att rengöra, vilket gör att den kan köras med varierande kemikalieprodukter.

Dessutom kan en komposittank rymma produkter med olika densitet, samt stora temperatursvängningar från -40 grader till +100 grader. Tanken är dessutom isolerad med 30 mm mellan inner- och ytterhöljet.

Admor Composites Ltd i Finland levererar själva komposittanken från Finland. Allt annat material och utrustning såsom rostbeständigt underrede, rörledningar, kablage m.m. tillverkar och monterar vi på vår fabrik i Tarm i Danmark. Komposittanken produceras i enlighet med gällande myndighetskrav och kompletteras av relevanta godkännanden.

Alla tankvagnar designas och tillverkas i våra egna anläggningar i Tarm på Västjylland​.

Våra senaste leveranser

Bland annat har vi levererad till

Allan S. Hansen

Kontakt

Allan S. Hansen

Säljkonsult

+45 40 10 29 44  ah@vmtarm.dk

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du har möjlighet att få nyheter från VM Tarm a/s. Aalt du behöver göra är att registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken nedan.

Då är du säker på den senaste kunskapen, skickad direkt til din e-post. 

Prenumerera

​Kontakta oss

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klicka här för vägbeskrivning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Öppettider

Måndag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lördag og söndag

Stängd

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundanpassade tankvagnar i rostfritt stål och aluminium. Våra viktigaste värden är kvalitet, service och hållbarhet.

Över 60 års erfarenhet och en årsproduktion på 300 tankar.