Fodertankar

Vår aluminiumtankar för foder byggs med rostfria underreden, konsoler, skärmhållare och rörledningar. De levereras med trailerkåpor, cyklonfilter och egenutvecklat sug-/blåssystem. Vi kan bygga fodertankvagnar på 3- eller 4- axliga chassin och som fasta flak eller växelflak. Dessutom tillverkar vi fodersläpvagnar och kärror.

VM Tarm har under flera årtionden levererat fodertankar till foderbranschen. Detta hänger samman med vårt läge i västra Jylland och vår starka koppling till jordbruket.

Flexibel fodertank på containerram

VM Tarm a/s kan erbjuda fodertankar monterade på en ram med lastväxlarkrok. Detta gör tankarna mycket flexibla och lämpliga för att byta mellan lastbil och släp. Fodertankarna finns med 4 eller 5 utrymmen och med tryck eller tryck/vakuum. Tankarna är av hög kvalitet och har låg tjänstevikt.

Våra senaste leveranser

Bland annat har vi levererad till

Allan S. Hansen

Kontakt

Allan S. Hansen

Säljkonsult

+45 40 10 29 44  ah@vmtarm.dk

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du har möjlighet att få nyheter från VM Tarm a/s. Aalt du behöver göra är att registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken nedan.

Då är du säker på den senaste kunskapen, skickad direkt til din e-post. 

Prenumerera

​Kontakta oss

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klicka här för vägbeskrivning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Öppettider

Måndag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lördag og söndag

Stängd

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundanpassade tankvagnar i rostfritt stål och aluminium. Våra viktigaste värden är kvalitet, service och hållbarhet.

Över 60 års erfarenhet och en årsproduktion på 300 tankar.